Brewery  material and spatial studies of craft brewery expansion  designed in collaboration with LeoneDesignStudio    www.leonedesignstudio.com
       
     
  Carved   a carved void in the wood volume defines the bar area and reduces the massive scale of the industrial space
       
     
  BrewHouse  openness between the public area and brewery in the rear creates a direct connection to the process and the product
       
     
  Scale   an existing mezzanine offers a change of scale for a more intimate seating area
       
     
  Display   wood barrels sit within a black void creating a focal point to the garden seating area
       
     
  Green  wooden benches climb up the walls and create linear planters for hanging green to add vitality to the industrial palette
       
     
  InFill    massing study for the reconstruction of a detached house in brooklyn, efficient use of inexpensive materials in a clean/modern aesthetic. efficiency of space and costs were high priorities
       
     
  Staircase    a study in creating a staircase that allows light to filter into the darker core of a typical brooklyn townhouse.
       
     
  Elements    wood slats create the stairs and portions of the carved floors, floor-to-ceiling glass panels offer transparent protection, concrete wall finish helps to define the carved stairwell.
       
     
  Construction    the steel frame of the staircase carries the wood slats and creates the necessary nosing for the treads.
       
     
  Filter    the view up through the staircase offers filtered views and diffuse light
       
     
  Brise-So·Leil    Facade study for a brooklyn townhouse addition.
       
     
  Skin    the facade is wrapped in a slatted screen which shades large windows from overheating from solar exposure. the skin is punctured by steel boxes for viewing windows.
       
     
  Living    view of double height space at main living area
       
     
  Brewery  material and spatial studies of craft brewery expansion  designed in collaboration with LeoneDesignStudio    www.leonedesignstudio.com
       
     

Brewery material and spatial studies of craft brewery expansion

designed in collaboration with LeoneDesignStudio

www.leonedesignstudio.com

  Carved   a carved void in the wood volume defines the bar area and reduces the massive scale of the industrial space
       
     

Carved a carved void in the wood volume defines the bar area and reduces the massive scale of the industrial space

  BrewHouse  openness between the public area and brewery in the rear creates a direct connection to the process and the product
       
     

BrewHouse openness between the public area and brewery in the rear creates a direct connection to the process and the product

  Scale   an existing mezzanine offers a change of scale for a more intimate seating area
       
     

Scale an existing mezzanine offers a change of scale for a more intimate seating area

  Display   wood barrels sit within a black void creating a focal point to the garden seating area
       
     

Display wood barrels sit within a black void creating a focal point to the garden seating area

  Green  wooden benches climb up the walls and create linear planters for hanging green to add vitality to the industrial palette
       
     

Green wooden benches climb up the walls and create linear planters for hanging green to add vitality to the industrial palette

  InFill    massing study for the reconstruction of a detached house in brooklyn, efficient use of inexpensive materials in a clean/modern aesthetic. efficiency of space and costs were high priorities
       
     

InFill   massing study for the reconstruction of a detached house in brooklyn, efficient use of inexpensive materials in a clean/modern aesthetic. efficiency of space and costs were high priorities

  Staircase    a study in creating a staircase that allows light to filter into the darker core of a typical brooklyn townhouse.
       
     

Staircase   a study in creating a staircase that allows light to filter into the darker core of a typical brooklyn townhouse.

  Elements    wood slats create the stairs and portions of the carved floors, floor-to-ceiling glass panels offer transparent protection, concrete wall finish helps to define the carved stairwell.
       
     

Elements   wood slats create the stairs and portions of the carved floors, floor-to-ceiling glass panels offer transparent protection, concrete wall finish helps to define the carved stairwell.

  Construction    the steel frame of the staircase carries the wood slats and creates the necessary nosing for the treads.
       
     

Construction   the steel frame of the staircase carries the wood slats and creates the necessary nosing for the treads.

  Filter    the view up through the staircase offers filtered views and diffuse light
       
     

Filter   the view up through the staircase offers filtered views and diffuse light

  Brise-So·Leil    Facade study for a brooklyn townhouse addition.
       
     

Brise-So·Leil   Facade study for a brooklyn townhouse addition.

  Skin    the facade is wrapped in a slatted screen which shades large windows from overheating from solar exposure. the skin is punctured by steel boxes for viewing windows.
       
     

Skin   the facade is wrapped in a slatted screen which shades large windows from overheating from solar exposure. the skin is punctured by steel boxes for viewing windows.

  Living    view of double height space at main living area
       
     

Living   view of double height space at main living area